1. WELKOM OP ONS BLOG!

Al jaren dromen we van een emigratie naar Spanje. Voor de meeste mensen is dat 'oud nieuws' en voor anderen komt het waarschijnlijk als een grote verrassing. Maar nu het eindelijk zover is en wij dus inmiddels echt wel flinke knopen hebben doorgehakt, lijkt het voor sommigen toch alsnog een verrassing. "Gaan jullie echt?" is dan de vraag die ons gesteld wordt, want zeggen en doen zijn twee verschillende dingen. Wij gaan daadwerkelijk de daad bij het woord voegen. Wij willen niet achteraf zeggen; "Hadden we destijds maar zus of zo gedaan."
En we willen dus geen spijt krijgen van iets wat we niet geprobeerd hebben en wat maar bij een droom gebleven is. Daarom zitten de stoute schoenen inmiddels al aan onze voeten en gaan wij ons voorbereiden op onze emigratie. En geloof ons!!! Daar komt veel bij kijken. De Excel lijstjes vliegen ons om de oren en er zitten te weinig uren in een dag. Het aan-knopje gaat tegenwoordig al ver voor de wekker afgaat aan en als het tijd is om de luikjes dicht te doen kunnen we het uit-knopje niet vinden. Dat dus.

Graag willen we onze verhalen daarom delen met iedereen die het leuk vindt om ons op de voet te blijven volgen. We gaan dit avontuur delen via deze website en blog en zijn ook op Instagram en Facebook te volgen. (Zie link onderaan de website.)

Dus ben je nieuwsgierig naar onze plannen, ontwikkelingen en hoe het allemaal begonnen is?
Blijf ons dan volgen. We nemen je graag mee in ons avontuur wat wij noemen: Deluza!