Selecteer een pagina

Over ons

Mocht je ons nog niet kennen? Wij zijn Patrick en Yvonne en we stellen ons graag even aan je voor.

Wie zijn wij

Mucho gusto! Nice to meet you!

Mocht je ons nog niet kennen? Wij stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Patrick de Vries en Yvonne Cup.
Mucho gusto! Oftewel, aangenaam kennis te maken.

Sinds maart 2019 wonen wij in Spanje en op deze website delen we graag al onze avonturen rondom onze emigratie, het opzetten en runnen van een Bed & Breakfast en alles wat komt kijken bij wonen en werken in Spanje.

Deluza Patrick Yvonne

over ons

Patrick & Yvonne

In 2007 leerden wij elkaar kennen via het internet. Een dik jaar later kochten wij ons eerste koophuis in Leiden. Al snel bleek dat we op jonge leeftijd dezelfde ambities hadden ontwikkeld, namelijk emigreren naar een warm land. Onze vakanties brachten we dan ook door in zonnige mediterrane bestemmingen. Tijdens een van onze vakanties hebben wij ons hart verloren aan het prachtige Spanje. Het land, de zon en het weer, de natuur, de cultuur, de taal en de mensen. We voelen ons er thuis! Vanaf dat moment gingen we steeds meer dromen.

Meet the team

Patrick de Vries

Patrick is afkomstig uit het noorden des lands. Na de middelbare school studeerde hij 4 jaar Leisure Management aan de CHN in Leeuwarden, waar hij zijn Bachelor behaalde. Daarna vertrok hij naar het midden van het land om na een aantal starters stappen bij meerdere bedrijven, de stap te maken naar een Amerikaanse organisatie. Gedurende meerdere jaren ontwikkelde hij de event-afdeling en het portfolio en organiseerde hij vele internationale events in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Europa. Na vele vliegende kilometers was het tijd voor een nieuwe uitdaging in de vorm van Key Accountmanager bij Jaarbeurs in Utrecht waar hij samen met mooie merken event concepten heeft ontwikkeld en laten groeien.

Yvonne Cup

Yvonne is afkomstig uit het zuiden des lands. Na de middelbare school studeerde ze 4 jaar Reclame- en Presentatietechnieken aan het St. Lucas in Boxtel. Daarna vervolgde ze haar weg naar Rotterdam om de studie Grafisch Ontwerp aan de Willem de Kooning Academie te volgen en behaalde daar in 2015 haar Bachelor of Design. Na een aantal jaren praktijkervaring te hebben opgedaan bij 3 creatieve bedrijven als grafisch intermediair en grafisch vormgever, startte ze in 2012 als zelfstandig ondernemer en werkt sindsdien als grafisch vormgever met haar eigen onderneming CUP Design. www.cupdesign.nl.