HOLA! NICE TO MEET YOU.


ABOUT USVoor de mensen die ons niet kennen, stellen wij ons graag even voor. Aangenaam!
Wij zijn Patrick de Vries (1976) en Yvonne Cup (1980). Sinds maart 2019 wonen wij in Spanje.

Patrick is afkomstig uit het noorden des lands. Na de middelbare school studeerde hij 4 jaar Leisure Management aan de CHN in Leeuwarden, waar hij zijn Bachelor behaalde. Daarna vertrok hij naar het midden van het land om na een aantal starters stappen bij meerdere bedrijven, de stap te maken naar een Amerikaanse organisatie. Gedurende meerdere jaren ontwikkelde hij de event-afdeling en het portfolio en organiseerde hij vele internationale events in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Europa. Na vele vliegende kilometers was het tijd voor een nieuwe uitdaging in de vorm van Key Accountmanager bij Jaarbeurs in Utrecht waar hij samen met mooie merken event concepten heeft ontwikkeld en laten groeien.

Yvonne is afkomstig uit het zuiden des lands. Na de middelbare school studeerde ze 4 jaar Reclame- en Presentatietechnieken aan het St. Lucas in Boxtel. Daarna vervolgde ze haar weg naar Rotterdam om de studie Grafisch Ontwerp aan de Willem de Kooning Academie te volgen en behaalde daar in 2015 haar Bachelor of Design. Na een aantal jaren praktijkervaring te hebben opgedaan bij 3 creatieve bedrijven startte ze in 2012 als zelfstandig ondernemer en werkt sindsdien als grafisch vormgever met haar eigen onderneming CUP Design. www.cupdesign.nl

In 2007 ontmoetten wij, de Fries en de Limburgse, elkaar via de 'moderne digitale weg'. Jawel, het internet. Sindsdien zijn we al vele avonturen aangegaan en hebben we flinke uitdagingen overwonnen. Hoge pieken en diepe dalen. Samen zijn we een topteam, staan we sterk en denken we alles aan te kunnen.
Zoals dit grote avontuur!

Wil je nog meer over ons te weten komen?
Volg onze spannende ontwikkelingen via Facebook en/of Instagram en blijf up-to-date van ons avontuur.


FOLLOW US

IG-Icon-blackjpg  FB-Icon-blackjpg


 
© 2018-2019 Deluza.com